JBU kindercoach

Jij bent uniek

Ik ben Linda Kerkdijk, 38 jaar en trotse moeder van 1 zoon, Vince.

Met veel passie werk ik als kindercoach. Ik zie steeds meer kinderen die in het dagelijks leven tegen dingen aanlopen. Voor deze kinderen en ouders wil en kan ik iets betekenen. Ik coach kinderen met aandacht, betrokkenheid, liefde, plezier en veel enthousiasme!  

Voordat ik kindercoach werd heb ik 10 jaar in de metaal sector gewerkt. Toch voelde ik al een tijdje dat ik iets anders wilde doen, maar ik kon niet precies omschrijven wat. Wel help ik al mijn hele leven ontzettend graag andere mensen en heb ik een groot hart voor kinderen. Toen ik op een dag het beroep kindercoach tegenkwam, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Ik heb de opleiding kindercoach met veel plezier gevolgd.  

 

Mijn doel is om kinderen vol vertrouwen en met plezier in het leven te laten staan. Ik wil bereiken dat ze zich goed genoeg voelen zoals ze zijn. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij mij en het leuk vinden om bij mij te komen. Graag ga ik samen met ze op zoek naar hun eigen kracht en kwaliteiten.
Het is mijn missie geworden om kinderen te laten stralen en ze gewoon kind te laten zijn!  

 

Opleidingen en cursussen:

  • Professioneel kindercoach ( HBO-opleiding)
  • Kinderyoga (HBO opleiding)
  • Licentiehouder ‘ Coachee spel’

Het Coachee spel geeft op een veilige, speelse en creatieve manier veel informatie over het kind. Over onder andere de situatie waarin hij/zij zich bevindt en de hulpvraag die er bij het kind speelt  

 

Ik hoop u gauw te ontmoeten!